- Thank you received: 0
Keisinger ház
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Ha Travis sannal mész, nem várok rád, Erika chan."
-"Jaj... Pillanat..." szól vissza valahonnan 2 fényévr?l Erika, majd visszaszalad a konyhába.
-"Bocs, de nem mehetek veled. Úgy volt, hogy együtt megyek Kathyvel és Azumival, most meg miattam fognak késni. Már régen ott lehettek volna... Csak nem hagyhatom ?ket faképnél." kér t?led elnézést, majd odaszalad a konyhapulthoz és befejezi a szendvicseket. Egyet kistányérra tesz és lerakja eléd.
-"Bocsi, de tényleg sietnem kell..." mondja és elszalad, majd vissza és az el?bbi man?vert megismétli Azumival is. [Azaz elé is lerak egy szendvicset.] "Francba! Azt se tudom, hol áll a fejem!" szalad el megint villámsebességgel.
-"Azért nem ilyen vészes a helyzet, Travis san, feltéve, hogy mi is elférünk abban az autóban. Persze nem akarok tolakodó lenni, ha csak Erikával szeretnél utazni én máshogy is meg fogom tudni oldani és akár Kathyt is elvihetem magammal." ajánl egy kibúvót Azumi, de persze tudod, hogy ez is olyan kibúvó, ami a japánoknál szokás. Mármint, hogy ki kit sért meg és ezért ki vállalja a felel?sséget, tehát vagy elviszed mindhármójukat, vagy hagyod az egészet a francba, Erika ugyanis mostmár kénytelen Azumiékkal menni valamilyen módon, hacsak nem akarja Azumit vérig sérteni. [A másik oldalról vizsgálva japán szempontból már alapból te volnál az illetlen, hisz nem kérdezted meg hogy Erika kikkel megy és nem ajánlottad föl egyb?l. Szerencsére most épp egy-egy a helyzet, ugyanis Azumi rákérdezett, ami viszont elég durva tolakodásnak számít, ha nem azt a szándékot nézed benne, hogy figyelmeztetni akart a mulasztásodra... Na igen, amikor ebbe a házba költöztél, fene se gondolta, hogy megint el? kell venned a japán etikettr?l szóló handoutot...]
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Tényleg, a japán etikett, de végülis Erika sem tartja be olyan szigorúan, meg egyébként is Azuminak is meg kell érteni, hogy itt nem mindenki ismeri a szabályait. Szóval emiatt nem fogok igazán aggódni, úgy döntöttem.
Akkor viszont szépen megvárom, míg a lányok elindulnak, addig elmajszolom az Erikától kapott szendvicset.
[OOC: és akkor itt schnitt, mert nem tudom mire értetted, hogy kijutok-e a házból, szóval majd kiderül, de a tervek maradtak ugyan azok a pókerez?s estér?l]
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Meddig tart? Elég sokáig szokták elhúzni. Ez nem egy olyan dolog, hogy mondjuk tizenketten összeülnek, megbeszélnek valamit, meg ilyenek. Olyasminek képzeld el, mint egy házavatási ünnepséget. Persze nem a tiféléteket... Az Ízisz Baráti Kör egy mágikus társaság Usat tiszteletére. Talán Izanamihoz tudnám hasonlítani, az viszont már más kérdés, hogy nálatok ez inkább Cybele orgiasztikus kultuszából ered, maradványa pedig a keresztény Madonna kultusz. Egy ilyen kultikus alapú összejövetel sem rövid, akkor sem, ha szórakozós estének van beállítva. Ahogy nekem is órákba telik mondjuk egy rítus, reggel még láttál is egyet, úgy ez a modern dolog is órákba telik, annak ellenére, hogy szerintem a ház vezet?je egyáltalán nincs tisztában annak a jelent?ségével amit csinál, lévén csak egy a hermetikus tanokra és Egyiptom misztériumára alapozó mágus aki remek ismerkedési és bulilehet?séghet lát az estében. Egyébként Erika szerintem az eléjénél le fog lépni, amint lehet?sége lesz rá. Nem sok ismer?se lesz ott és ehhez egyáltalán nincs kedve, csak a protokoll miatt megy. Engem pedig egészen más érdekel az estében, ami szerintem Ottot is fogja, de mivel csak lányok mehetnek, ? nem tud rajta részt venni. Hidd el, próbált..." mondja és átad neked egy képet [igazi papírosat], amin Otto látható n?i ruhában. Körülbelül úgy fest, mint egy nagyon rossz transzvesztita buzi aki hímringyónak öltözött. Srácnak se egy modell, de lánynak meg egyenesen rusnya...
Csapat riadó!
- Err?l kérhetek másolatot?
majd kicsit komolyabban folytatva:
- Hmm, akkor lesz néhány magányos órám ma este, legalább játszhatok egyet, olyan már úgy is rég volt és azt sem tudom, az itteni pókeresek mennyire jó ellenfelek. Majd kiderül. Én sem tervezem túl hosszúra elhúzni az estét, csak egy kis kikapcsolódást jelent? baráti játékot keresek valahol. Na mindegy, akkor én is felmegyek készül?dni, nektek pedig jó szórakozást. - köszönök el Azumitól, majd indulok a lépcs? felé.
Ha út közben összefutok Erikával, szólok neki, hogy "azért próbáld meg kicsit élvezni, ha már mindenképp ott kell lenned" amolyan együtt érz? stílusban.
Ezek után nekiállok készül?dni, megvárom, míg a lányok elindulnak és szépen kényelmesen lesétálok az autómhoz, hogy megpróbáljam elhagyni a házat.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Ha egyedül akarsz maradni, van egy olyan megérzésem, hogy nem fog sikerülni..." vakargatja meg közben a macskája fülét. "Mei súgta, tehát biztosan igaz." kacsint egyet.
Ezután végre tényleg meggy?z?dsz róla, hogy Erika lány, ugyanis eddig négy különböz? ruhában láttad és most egy ötödik variációban jön le.
-"Azumi! Kaptál te levelet az idei feladványról?" kérdezi.
-"Persze." bólint rá a nevezett hölgy.
-"Csak nem láttam, hogy agyalnál rajta."
-"Mert egy percet sem foglalkoztam vele... Sajnáltam rá az id?t, utána meg kedvem nem volt, aztán meg itt volt ez a csúnya eset és meg kellett tisztítanom a helyet a negatív energiáktól."
-"Akkor hogy akarsz bejönni?"
-"Nem hiszem, hogy te volnál az egyedüli aki szorgalmas volt, hallani meg hallok, a rövidtávú memóriám pedig sosem volt rossz."
-"Cseles..." kerül el? végre Kathy is. "És hogy akarod kihallgatni? Ha jól tudom ?rök is vannak ám..."
-"Furcsa... Úgy tudtam, hogy a láthatatlanság titka elég nyilvános..." jegyzi meg Azumi. "De ha nem volna eredményes akkor még mindig kiolvashatom valaki válla fölül."
-"Inkább elmondom..." mondja Erika.
-"Elvennéd t?lem a fára mászás élvezetét is, Erika chan?" kérdez vissza Azumi, mire Kathy elkuncogja magát.
-"Most legalább nem lesz senki, aki fölfelé bámuljon..." teszi hozzá.
-"Szerintem induljunk, ha nem akarunk többet késni, mint ami egy lánytól még illik..." mondja Erika.
-"Basszus, tényleg..." mondja Kathy és kirohan.
-"Azért vigyázz magadra Travis san. Meg rá is." nyomja a kezedbe a fekete macskát Azumi és kicsit lassabban de követi Kathyt.
-"Tényleg, vigyázz magadra. Bocs, hogy ennyire elaludtam az id?t... Én se így terveztem..." mondja Erika és ad egy puszit is miel?tt elmegy. Hallod amint gyakorlatilag kil?nek a garázsból és elhajtanak, te meg egyedül maradsz ebben a lidércnyomásos házban. Ezen agyalsz, amikor a macska elnyávogja magát és kiugrik a kezeid közül. Bizonyára nem szereti ha más is ölelgeti, nem csak a gazdája...
Csapat riadó!
Majd ezután a címmel a tarsolyomban irány a garázs, kocsiba be, ablakot le, könyököt ki, úticélt betáplálni a navigációs rendszerbe, majd irány a kaszinó kézi irányítással, én akarok vezetni.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Lelke rajta [Of leaps and faiths...]
- MIT campus
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

How to resolve AdBlock issue?